Gastenboek | Minicamping Nieuw-Drenthe

 

"De kinderen hebben zich geen dag verveelt. Elke dag was weer anders. Zwemmen in het nabijgelegen recreatiebad, veel pretparken in de buurt, vissen, fietsen. We hadden eigenlijk gewoon tijd te kort."

— Monique en Armando Bekker uit Zaandam.

 

"Genoten!"

Voor ons was het de eerste keer dat we gingen kamperen, we hadden geen betere camping kunnen uitkiezen. Alles perfect geregeld en alle voorzieningen aanwezig. Verder was de service van de gastvrouw Wil uitstekend.

Walter en Myrna Scheepsherder uit Doorn

"Elk jaar voelt weer als thuiskomen"

Al jaren komen we op deze camping en elk jaar voelt het weer als thuiskomen. Wat ons aantrekt is de persoonlijke service van de gastvrouw Wil. En dat alles te midden van een prachtige omgeving waar van alles is te zien en te doen. Tot volgend jaar !

— Jan en Elly van Gasteren uit Barendrecht

"Alles wat we wilden en meer"

Het is soms moeilijk kiezen uit de vele campings in Drenthe, maar van deze krijgen we echt geen spijt. Heerlijke ligging met veel hoge bomen langs de rand van de camping, dus er is altijd wel een schaduwplek te vinden. Alles heel gemoedelijk en dat komt vooral door de uitstekende service.
 

— Matthijs van Kool uit Loenen ad Vecht.

"Uitstekende Service"

Keurig onderhouden, goede sanitaire voorzieningen. Veel rust en privacy. De natuur is dichtbij, maar je bent ook zo in het centrum van Emmen. Verder uitstekende service, we kwamen echt niets te kort. Bedankt en tot de volgende keer.
 

— Irma en John Koenders uit Varsseveld.

"We komen echt aan onze rust"

Wij kiezen al jaren deze minicamping vanwege de rust. De beheerders van de camping houden er zekers rekening mee als je een rustige plekje wilt op de camping. Verder zijn er vele fietsroutes, we hebben ze nog niet eens allemaal uitgeprobeerd.
 

— Thijs en Lia uit Emmeloord.

"2 dikke duimen omhoog van onze zoontjes"

Geen dag ging voorbij dat onze zoontjes van 4 en 6 met een grote glimlach naar bed gingen. Supergenoten van onze vakantie. De camping is kleinschalig maar daardoor juist gezellig en heel persoonlijk. De goede wifi zorgt er ook voor dat onze jongens lekker kunnen netflixen en youtuben. We komen snel weer!
 

— Stijn, Sebastian, Bibi & Lucas uit Raalte

Deel je eigen ervaring!

Geplaatst door: Sonja 16-08-2022 10:21:59
Beoordeling:
Wat een fijne en rustige camping. Hele aardige en behulpzame eigenaren. Een schoon sanitair. heerlijke douches!. Een mooie omgeving. Wij hebben genoten en vinden deze camping zeker aanrader. Van ons krijgt deze camping een dikke Pluim!!
Geplaatst door: Edwin 24-07-2022 10:53:36
Beoordeling:
We waren in 2022 voor de tweede keer op deze mini-camping en het is zeker niet de laatste keer! Ook nu weer heeft het beheerteam een geweldige plek voor ons uitgezocht waar wij met onze twee tenten ruim konden staan, koud water en stroom aanwezig natuurlijk. Op kort gemaaid gras met (belangrijk bij warmte) voldoende bomen om ons heen die verkoeling brachten hebben we ons deze week super vermaakt. Niet alleen de buitengewoon schone en prachtige faciliteiten, maar ook het oplettende en vriendelijke team heeft deze vakantie tot een topper gemaakt. De antennedraad is ook geen probleem! Fietsen, een dierenpark bezoeken of gewoon elke dag aan de Zandpol even afkoelen, al met al een geweldige vakantie en had ik al verteld dat de prijzen zeer schappelijk zijn? Tot ziens op onze mini-camping!
Geplaatst door: Diana Kaan 26-07-2021 10:55:33
Beoordeling:
Wat een leuke camping, genoten van de douches en mooie plekken, aardig eigenaren die op de laatste dag nog even kwamen uitzwaaien! Alles super schoon en een mooi zwemgelegenheid, een natuurwaterbron! Helder en schoon water en gratis toegang en altijd open! Dikke 10 voor deze bijzondere plek!
Geplaatst door: Edwin 5-07-2021 20:43:50
Beoordeling:
We hebben het heerlijk gehad! Mooie plek,goed sanitair.Als je van de attracties van het nabij gelegen Buitenland wilt profiteren is deze mini camping een heerlijke uitvalsbasis. Buitengewoon vriendelijke gastheer en gastvrouw,absolute aanrader!!
Geplaatst door: Koert en marjan 24-07-2020 10:56:26
Beoordeling:
we hebben 17 dagen met de caravan op Nieuw-Drenthe gestaan samen met onze 2 honden Skip en Tara. We hebben genoten! Een prima camping om met de hond te vertoeven. Vanaf de camping kan je heerlijk wandelen. Wil en Berry zijn erg gastvrij. Nieuw en schoon! sanitairgebouw. Wij komen zeker nog een keer terug.
Geplaatst door: Tamara 6-09-2019 20:26:43
Beoordeling:
Mijn zoon Lucas en ik hebben enorm genoten van de minicamping. Een fijne ruime plaats, schoon en ruim sanitair, een trampoline en kleine speeltuin, binnen heel veel spellen en leesboeken. Dus voor alle weersomstandigheden is er wel iets te doen voor als je even niet buiten de camping aan het genieten bent van de omgeving. En de gastvrouw Wil is heel aardig en vol enthousiasme.
Wij komen zeker nog eens terug!